Tájékoztatás az új koronavírus okozta fertőzés COVID-19 kapcsán és a WHO által kiadott útmutató alapján.

A koronavírus (SARS-COVID-19) elsődlegesen légúti vírus, amely elsősorban emberről-emberre terjed cseppfertőzéssel.

A koronavírusok a nevüket a koronára emlékeztető felszíni kitüremkedéseik alapján kapták.

A vírus leginkább cseppfertőzéssel terjed, köhögéssel, tüsszentéssel, kilégzéssel kerül a környezetbe. A fertőzött felületek és tárgyak megérintésével a vírus a kézre kerülhet, onnét a szervezetbe juthat az arc, száj, orr érintésével.

Az új koronavírus okozta megbetegedés leggyakrabban enyhe tünetetekkel jár; láz, köhögés, légszomj, izomfájdalom, fáradékonyság.

A Zöldház Panzió az alábbiakban olvasható döntések meghozatalával szeretné mindannyiunk védelmét elősegíteni:

A személyzet megfelelő oktatásban részesült a személyi higiénia és a fokozott fertőtlenítésekkel kapcsolatban. Munkatársaink megfelelő védőeszközökkel vannak ellátva.

A Magyar Turisztikai Ügynökség által kiadott COVID-19 kézikönyv ajánlásait figyelembe véve üzemeltetjük a szálláshelyet.

A közösségi tereinkben kézfertőtlenítő szereket helyeztünk el, amelyek minden Vendégünk számára elérhetőek. A mosdókban szappan és papírkéztörlő áll rendelkezésre.

Kérjük, hogy arcmaszkot viseljenek a bejelentkezéskor!

A közösségi tereket 2 óránként fertőtlenítjük, külön gondot fordítva az ajtókilincsek, kapcsolók, fogantyúk, korlátok aprólékos áttörölgetésére.

A szobákat naponta takarítjuk fertőtlenítő szerrel, figyelünk a szellőztetésre. A fürdőszobai bekészítésekre külön odafigyelünk.

Lehetőség van, vagy bankkártyával fizetni, az összeget akár előre is elutalhatja számunkra.

Ételválasztékunkat elolvashatják a kiszolgálótérben. Munkatársaink minden Vendég után fertőtlenítést végeznek. Nagyobb Vendéglétszám esetén turnusokat vezetünk be. Az asztaltávolságot előre kialakítottuk.

Külső medencénk vizét az előírásoknak megfelelően folyamatosan ellenőrizzük,2 óránkénti mintavétellel. A módosításoknak megfelelően korlátozzuk a medencében egyidejűleg tartózkodók létszámát. Kérjük, hogy tartják be az elő-és utózuhanyzást!

Továbbra is használható: grill, szauna.

A módosításokat honlapunkon folyamatosan frissítjük.